Opening Re-Inspired

Opening Re-Inspired

Vrijdag 06 januari was het dan eindelijk zo ver, na lang wachten en hard werken, ging in de ochtend rond 08:00 uur de website online. Ik was ineens zo zenuwachtig toen ik donderdag avond wilde gaan slapen, dat ik haast niet in slaap kwam en zelfs af en toe wakker schrok.  Na mijn opleiding voor interieurstyliste aan het hout en meubileringscollege in Rotterdam, bij verschillende woonwinkels en speciaalzaken gewerkt en hier veel ervaring opgedaan op verschillende vlakken binnen de woninginrichting. Met deze ervaring durf ik nu de stap te wagen om mijn droom te verwezenlijken. Zolang uitgekeken naar dat bijzondere moment, op 06 januari ging een van mijn dromen dan eindelijk in vervulling. Een eigen webshop met woonaccessoires en kleinmeubelen. Met op de website ook het kopje styling. Zo blij dat ik de mogelijkheid heb om het complete plaatje aan te bieden.

Toen ik wakker werd en er klaar voor was om de site te openen moest ik er aan geloven, een filmpje. De meeste die mij kennen weten dat ik daar nu niet echt om sta te springen. Op de foto vind ik al niets, laat staan een filmpje. Maar mijn man gaf aan dat, dat juist leuk is. En dat mensen dat ook leuk vinden om naar te kijken. Zelf als het filmpje niet helemaal perfect is.

De tekst voor het filmpje had ik zo klaar, maar toen kwam het nu moest het nog op film. Ik heb al me acteer kwaliteiten in me naar boven gehaald. En het gewoon gedaan, achteraf ook nog best wel tevreden over het eindresultaat. Ondanks dat het filmpje niet helemaal perfect is, heb ik wel mee kunnen geven wie ik ben en waar Re-Inspired voor staat. Het voordeel van zo’n filmpje is ook dat iedereen gelijk het gezicht achter Re-Inspired heeft gezien.

Ik hoop dat Re-Inspired de plek mag zijn waar je mooie en unieke dingen kunt vinden zoals stoere kussens, unieke accessoires, gave lampen of juist heel veel inspiratie op kunt doen om je woning naar jouw wensen in te richten. Een plek waar je graag een kijkje neemt. Alles is in een modern – industriële stijl en af en toe zelfs een beetje retro – vintage.